Direct naar de contentDirect naar de footer
Amsterdam
Amsterdam

Binnen handbereik

Ons hotel is gelegen vlakbij Amsterdam. Wij zijn dan ook een goede uitvalbasis voor een dagtrip naar Unesco Werelderfgoed Amsterdam met haar authentieke trapgevels, haar musea en uitgebreide winkelaanbod.

Dagje shoppen

Dagje shoppen

Een dagje winkelen in Amsterdam begint in de Kalverstraat, de Nieuwendijk en de PC Hooftstraat. Dwaal door de smalle straatjes tussen de historische grachten of in het Spiegelkwartier.

Meer over Amsterdam
Rijksmuseum

Rijksmuseum

Het Rijksmuseum is het grootste museum van Nederland en is in 1876 gebouwd naar ontwerp van de architect P.J.H. Cuypers.

Lees meer
Holland Pass

Holland Pass

Holland Pass is een complete stadspas voor Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en voor andere belangrijke bezienswaardigheden. Holland Pass bestaat uit vier verschillende pakketten (per persoon): SMALL, MEDIUM, LARGE or KIDS (4-11 jaar).

Lees meer
Het Vondelpark

Het Vondelpark

Het Vondelpark Openluchttheater presenteert met trots voor het 41e jaar een bijzonder programma voor de komende zomer. Geniet van 5 mei tot en met 13 september in het zonnetje van meer dan 150 GRATIS muziek-, theater-, dans-, jeugd- en cabaretvoorstellingen in het mooiste park van Amsterdam.