Direct naar de contentDirect naar de footer
HOTEL IS OPEN
HOTEL IS OPEN

Hotel is open

Wij zijn heel blij dat we steeds meer gasten mogen verwelkomen. Zoals u wellicht weet is ons hotel nooit dicht gegaan voor overnachtingen. Vanaf 18 mei kunnen gasten met een hotelreservering weer in onze restaurants ontbijten en dineren. Daarvoor hebben wij onze werkwijze en onze ruimtes op een aantal punten aangepast. Hierdoor kunt u veilig en ontspannen genieten in ons hotel. Op deze pagina leest u er alles over.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Om alles soepel en veilig te laten verlopen hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld:

 • Boekingen verlopen alleen online;
 • U bent in het bezit van een geldig legitimatiebewijs;
 • U komt uit één huishouden met maximaal 2 personen per kamer;
 • Vervolgens stellen wij u een aantal gezondheidsvragen;
 • Als laatste vragen wij u om uw handen te desinfecteren.

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers wassen elk half uur hun handen.

Arrangementen

Eten & drinken

Ontbijt en diner in het restaurant
Vanaf 18 mei kunnen alleen gasten met een hotelreservering weer ontbijten en dineren in ons restaurant. Om alles soepel en veilig te laten verlopen hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld:

 • Bij uw boeking op de website moet u aangeven hoe laat u wilt ontbijten en dineren;
 • Voordat u het restaurant betreedt vragen wij u om uw reservering te laten zien;
 • U bent in het bezit van een geldig legitimatiebewijs;
 • U komt uit één huishouden met maximaal 4 personen;
 • Vervolgens stellen wij u een aantal gezondheidsvragen;
 • Als laatste vragen wij u om (verplicht) uw handen te wassen.

Afhaal & room service
Voor gasten die liever op hun kamer ontbijten of dineren hebben wij een mogelijk om uw bestelling af te halen bij de receptie. Ook heeft u de mogelijkheid om van room service gebruik te maken. Hiervoor berekenen wij dan wel extra kosten.

Brunch & lunch
Helaas kunnen wij op dit moment geen brunch of lunch aanbieden.

menukaarten

Veelgestelde vragen

Kunnen we weer in het restaurant eten?
Ja! U kunt als gast met een hotelarrangement vanaf 18 mei weer genieten van een heerlijk ontbijt en diner in het Beemsterpolder restaurant. Bij het boeken van uw hotelarrangement wordt direct uw ontbijt én diner gereserveerd. Wij hopen snel ook weer gasten zonder overnachting te kunnen verwelkomen in het restaurant en op ons terras. Dat is echter nu nog niet mogelijk.

Welke veiligheidsmaatregelen hebben jullie getroffen?
Wij hebben een groot aantal maatregelen getroffen. Onze ruimtes worden dagelijks professioneel schoongemaakt. Deurklinken worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Wij wassen elk half uur onze handen. Ons restaurant is opnieuw ingericht zodat u meer ruimte heeft en met minder mensen aan het eten bent. Hiervoor maken wij gebruik van een reserveringssysteem. Op verschillende plekken hebben wij handzeepzuilen geplaatst zodat u snel en eenvoudig uw handen kunt wassen.

Kan ik weer een kamer boeken?
Ja! Wist u dat ons hotel niet dicht is geweest? U kunt direct boeken en ook weer gebruik maken van een aantal heerlijke arrangementen.

Kan ik weer komen lunchen of brunchen?
Nee, helaas zijn wij nog niet in staat om lunch of brunch te serveren.

Is het mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals een (elektrische) fiets huren bij het hotel?
Ja, hotelgasten kunnen deze reserveren via onze receptie even als een lunchpakket. Elk hotel heeft mooie fietsroutes van de omgeving voor u klaar liggen.

Met gastvrije groet,
Van der Valk Hotel Purmerend & Familie Van der Valk
Versie 17 mei 2020
 • Mis geen enkele actie & aanbieding
 • Blijf op de hoogte van exclusieve deals
 • Krijg tips over zon- en feestdagen

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief