Direct naar de contentDirect naar de footer

Dinerkaart

Nuttigt u liever uw diner op de kamer? Dat kan! Geef uw keuzes door aan de receptioniste. Wij bellen u op wanneer uw bestelling klaar staat. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van room service. Hier worden wel extra kosten voor gerekend.

Starter & soepen

Starter & soepen

Het begin van uw culinaire avond
  • SMEER ‘T *

    6,90

    Desembrood met pestomayonaise, olijfolie & boter - 6 stuks

    * Vegetarisch
  • TOMATENSOEP *

    6,50

    met brood en kruidenboter

    * Vegetarisch
  • champignonnensoep

    7,00

    met brood en kruidenboter

Voorgerechten

Voorgerechten

  • HOLLANDSE GARNALEN

    12,50

    Cocktailsaus

  • zeevruchten salade

    13,50

    Gebakken zeevruchten & kruidenvinaigrette

  • BON BON SALMON

    12,50

    Zalm mousse & limoenmayonaise

  • CARPACCIO

    12,00

    Pestomayonaise, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, rode ui & rucola

  • geitenkaas lava taart

    12,50

    Citrus meringue & walnoot crumble

  • gegratineerde portobello

    12,00

    Parmezaanse kaas & duxelle

Hoofdgerechten - vlees

Hoofdgerechten - vlees

Onze chef-kok maakt van elk gerecht een geweldig bord.
  • lamsrack

    26,50

    Met een kruidenkorst & rode wijnsaus

  • TOURNEDOS

    26,50

    Rode wijnsaus

  • SCHNITZEL

    19,50

    Stroganoffsaus

  • vers uit de weide

    Uw gastvrouw of -heer verteld u meer dagprijs

Geserveerd met rustieke frieten, mayonaise en en een frisse salade.

Wij serveren op dit moment geen aangepaste portionering voor de kleine trek.

Vraag naar onze dagelijks wisselende specials.

Hoofdgerechten - vis

Hoofdgerechten - vis

  • tonijn steak

    24,50

    Gegrilde tonijn met kruidenvinaigrette

  • zalm

    23,50

    Gebakken zalm met salsa verde

  • catch of the day

    Uw gastvrouw of -heer verteld u meer dagprijs

Geserveerd met rustieke frieten, mayonaise en en een frisse salade.

Hoofdgerechten - vegetarisch

Hoofdgerechten - vegetarisch

Ook voor de vegetarische eter is er bij ons genoeg keus.
  • RAVIOLI

    16,50

    Gevuld met ricotta & spinazie met champignonroomsaus

Geserveerd met rustieke frieten, mayonaise en en een frisse salade.

Valk fusion

Valk fusion

  • phanaeng kai

    19,50

    Kip en groenten in pittige rode curry met sereh, gember & limoenblad

  • phanaeng plahmuk

    19,50

    Inktvis en groenten in pittige rode curry met sereh, gember & limoenblad

Kaas & desserts

Kaas & desserts

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond.
  • BEEMSTER KAASPLANK

    8,50

    4 soorten Beemsterkaas, rode druiven, geroosterd kletzenbrood en abrikozenjam

  • DAME BLANCHE

    7,00

    Vanille ijs met chocoladesaus en slagroom

  • VALK SORBET

    8,50

    3 soorten ijs, seizoensfruit & rode vruchtencoulis

  • CHEESE CAKE

    7,00

    Seizoensrecept, vraag uw gastvrouw of -heer naar de bereiding

  • drop fruit duo

    7,00

    Roodfruit & matcha

  • panna cotta

    6,50

    Vanille, witte chocolade, Granny Smith & blauwe bessen

ALLERGENEN Heeft u een allergie? Meld het bij ons. Wij helpen u graag verder!