Direct naar de contentDirect naar de footer

Verwen Menu

Het verwen menu bestaat uit 8 gangen, in een Amuse vorm. Dit menu is ook te combineren met het gelijknamige hotelarrangement.

Verwen Menu

Verwen Menu

Wij presenteren u het 5 gangen Verwen menu. Dit hoort bij het gelijknamige hotelarrangement
  • Verwen Menu

    01 . GEROOKTE RIB-EYE
    geserveerd met mosterddressing, desembrood, room- en kruidenboter

    02 . TEMPURA GARNALEN
    geserveerd met limoenmayonaise

    03 . SPOOM

    04 . MEDAILLONS VAN BIEFSTUK VAN DE HAAS
    geserveerd met rode wijnsaus, gebakken aardappelen, warme groente en een frisse salade

    05 . GRAND DESSERT
    Proeverij van verschillende soorten desserts

    Lust u een gerecht niet, eet u vegetarisch of heeft u een allergie? Wij verzorgen graag een alternatief.

    Prijs: € 52,50 per persoon. (alleen op reservering)

  • Wijnarrangement (optioneel)

    Optioneel bij te reserveren:

    • Wijnarrangement, proef bij elk nieuw gerecht een bijpassende wijn voor € 24,50 per persoon.