Direct naar de contentDirect naar de footer

Fietsverhuur

Wie denkt aan fietsen door Laag Holland denkt in eerste instantie aan de prachtige bollenvelden die de regio rijk is. Maar de regio om de Marktstad heen is ook voor recreatieve fietsers de ideale fietsregio bij uitstek. De polders hebben namelijk veel meer te bieden dan alleen bollenvelden. Ontdek bijvoorbeeld ook de uitgestrekte waterlanden tussen Amsterdam en Purmerend, die worden afgewisseld met pittoreske dorpjes en steden.

Bent u op zoek naar de juiste fiets voor u? Wij beschikken over 2 soorten fietsen. Al onze fietsen zijn unisex fietsen en beschikken over een in hoogte verstelbaar zadel en een bagagedrager.

  • Qwic 7-versnellingen fietsen à € 17,50 per fiets per dag
  • Qwic E-bikes à € 30,00 per fiets per dag

Wij adviseren u vooraf een reservering te maken om teleurstelling te voorkomen.

Routes

Routes

Er zijn tal van mogelijke fietsroutes. Enkele die vanuit het hotel vertrekken maar ook enkele die binnen een straal van enkele km's opgepakt kan worden.

Bij de receptie kunt u verschillende routekaarten afhalen of neem kijkje op de website van de toeristische organisatie Laag Holland.

Naar de website van Laag Holland

Met uw eigen fiets op pad? ​

Wij beschikken over een overdekte en afgesloten fietsenstalling waar u uw fiets kunt stallen. Ook bestaat de mogelijkheid om uw elektrische fiets op te laden.