Direct naar de contentDirect naar de footer

Rouwbijeenkomst

Gecondoleerd met het verlies van uw dierbare. Bij een overlijden komen veel dingen op u af, waaronder de verzorging van de begrafenis of crematie. Graag nemen wij u enkele zorgen uit handen. Na een uitvaart is het vaak de gewoonte om in een discrete sfeer de nabestaanden te condoleren en samen met familieleden en vrienden de overledene te herdenken.

Hotel Purmerend biedt diverse mogelijkheden voor uw samenzijn, welke u geheel naar eigen wens kunt invullen. Ons hotel biedt diverse zalen om een condoleance na een begrafenis of crematie te organiseren. Oftewel via persoonlijk contact of een uitvaartorganisatie.

Koffietafel

Koffietafel

Na een uitvaart of begrafenis is het gebruikelijk een koffietafel te verzorgen, zodat u samen herinneringen kunt ophalen of troost bij elkaar kunt vinden. Een traditionele koffietafel serveren wij in ons restaurant Beemsterpolder of in een door u gekozen zaal tot maximaal 20 personen.

Bekijk de arrangementen
Condoleance

Condoleance

Ons hotel biedt diverse zalen om een condoleance na een begrafenis of crematie te organiseren. Onze medewerkers helpen u graag bij het samenstellen van een passend arrangement voor uw gezelschap vanaf 20 personen.

Bekijk de arrangementen
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Wij maken uw bijeenkomst graag speciaal. Via onderstaande link is het mogelijk om uw wensen aan te geven en een offerte aan te vragen. Wij zullen na ontvangst contact met u opnemen. Daarnaast zijn wij ook telefonisch en per e-mail te bereiken:

T: +31(0)299 436858
E: purmerend@valk.nl

Zaalofferte aanvragen

De voordelen van Hotel Purmerend

  • 3 comfortabele zalen

  • Gratis parkeren

  • Rustige omgeving

  • Evenement op maat