Direct naar de contentDirect naar de footer

Omgeving

 • Omgeving

  Purmerend

  Op loopafstand van het hotel, over de Beemsterbrug, vindt u de Marktstad Purmerend. In het historische centrum kunt u uitgebreid winkelen of genieten van de Koemarkt, het horeca plein van Purmerend.

 • Omgeving

  De Beemster

  De unieke locatie van Hotel Purmerend bevindt zich te midden van het Land van Leeghwater. Vernoemd naar J.A. Leeghwater, de droogmaker van de polders, zoals de Beemster.

Activiteiten

Activiteiten

Heeft u nog geen plannen overdag?
U kunt via deze website direct bekijken welke activiteiten er in de omgeving te beleven zijn.

Plan uw activiteit!

Activiteiten in de buurt

 • Amsterdam

  Amsterdam

  Een dag shoppen, naar een concert, een rondleiding langs de grachten met authentieke trapgevels of een museum bezoeken? De hoofdstad is perfect te bereiken vanuit Hotel Purmerend. Met het openbaar vervoer of met de auto ligt Amsterdam op 20 minuten afstand van het hotel.

  Lees meer
 • Waterland

  Waterland

  De regio Waterland bevindt zich ten zuiden en oosten van Purmerend en vormt een groene strook tussen Purmerend en Amsterdam. Pittoreske dorpen zoals Edam, Volendam, Broek in Waterland, Kwadijk, Overleek en Ilpendam vormen een samen een prachtige fietsroute.

  Lees meer
 • Zaanstreek

  Zaanstreek

  De Zaanstreek staat bekend om haar prachtige historische architectuur en groene polders zoals de Wormer. Echt historisch genieten kan bij de Zaanse schans, een toeristische hotspot. Maak ook eens een rondvaart over de Zaan, langs alle oude molens.

  Lees meer
 • Fietsen

  Fietsen

  Wie denkt aan fietsen in de Beemster denkt in eerste instantie aan de prachtige bollenvelden die de regio rijk is. Maar de regio om de Marktstad heen is ook voor recreatieve fietsers de ideale fietsregio bij uitstek. Het Land van Leeghwater heeft namelijk veel meer te bieden dan alleen bollenvelden. Ontdek bijvoorbeeld ook de uitgestrekte waterlanden tussen Amsterdam en Purmerend, die worden afgewisseld met pittoreske dorpjes en steden.