Direct naar de contentDirect naar de footer

Purmerend binnen handbereik

Op loopafstand van het hotel vindt u de stad Purmerend. Het overdekte winkelcentrum en diverse winkelaanbod geven u de mogelijkheid uitgebreid te shoppen. Daarnaast vindt u op de koemarkt vele terrasjes waar u gezellig iets kunt drinken. Of wat dacht u van een wandeling over de markt?

Voor wie een dagje uit wil met vrienden of familie, biedt Purmerend ook vele uitgaansgelegenheden zoals een bioscoop, bowlingbaan of zwembad. Zowel in het stadje als in de directe omgeving kun je volop recreëren. Sportief op stap, met de kinderen of zin in een cultureel dagje? ’t Kan allemaal in en rondom Purmerend. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.dagjepurmerend.nl.

Terrasje pakken

Terrasje pakken

De Koemarkt is al sinds eeuwen het centrum van Purmerend. Vroeger werden hier de koeien, schapen, paarden en andere kleine dieren verhandeld vanuit Alkmaar, de Beemster en Waterland. Nu is het het horeca plein, met grote terrassen en publieke activiteiten.

Bekijk hier de activiteiten agenda.
Droog winkelen

Droog winkelen

Het Willem Eggert centrum is in een ‘indoor’ winkelcentrum in de binnenstad van Purmerend. Een dagje shoppen in de binnenstad word hierdoor compleet. Ook in het oude centrum, in de volksmond Het Stadje genoemd, bevinden zich tal van winkels en gezellige café’s.

Bekijk hier de website van het Willem Eggert.
Recreatie

Recreatie

Een dagje zwemmen met de kinderen of ‘s morgens na het ontbijt een baantje trekken. In het Leeghwaterpark bevindt zich het Leeghwaterbad, het recreatie en sport zwembad van Purmerend, hier organiseert de sport en recreatie vereniging Spurd tal van activiteiten.

Bekijk hier de activiteiten kalender en openingstijden van het Leeghwaterbad.