Direct naar de contentDirect naar de footer

Menu 'Beemsterpolder'

Heeft u een arrangement geboekt? U kunt kiezen uit het volgende 3-gangen keuze diner. Heeft u een voedselallergie? In onze keuken wordt gewerkt met alle 14 allergenen. Vraag om de allergenenkaart bij gastvrouw of -heer. Wenst u liever à la carte te dineren? Dan berekenen wij een toeslag voor sommige gerechten.

3-gangen menu

3-gangen menu

Voor ieder wat wils.

Vooraf

  • Carpaccio

    Carpaccio van ossenhaas, rucola, Parmezaan, mix van olijven, zongedroogde tomaten, pijnboompitten & truffelmayonaise

  • Lax

    Gerookte Noorse zalmfilet, zachte limoenmayonaise, rode ui, kappertjes & Tomberry's

  • Ensemble Fungi *

    Mix van portobello, shii-take & kastanje champignons, knolselderij panna cotta & kruidenolie

    * Vegetarisch

Hoofdgerecht | Plate

  • Kai SI

    Gebakken kip in yakitori saus, ui, sesam, paprika, lente ui & noedels

  • Ravioli Carciofo *

    Vulling van Pecorino Romano & artisjokkenhart, groene kruiden-roomsaus & Mediterraanse salade

    * Vegetarisch

Hoofdgerecht | Special

  • Chef's Special

    Favoriet van de chef. Dit gerecht wisselt dagelijks.

Hoofdgerecht | Klassiek

Geserveerd met frites, mayonaise, een frisse salade & appelcompote
  • Snoekbaars

    Gebakken snoekbaarsfilet, groentechips, grove mosterdsaus, groentecrème & seizoensgroente

  • Medaillons

    Varkenshaas medaillons van de grill, cognac-pepersaus, groentecrème & seizoensgroente

Dessert

  • Cheesecake

    Vraag uw gastvrouw of -heer naar het receptuur

  • Limonmousse

    Mousse van Limoncello, bosvruchten & rood fruit coulis

  • Dame Blanche

    Vanille roomijs, slagroom & warme chocoladesaus