Direct naar de contentDirect naar de footer
Culinair genieten in alle rust!
Culinair genieten in alle rust!

Wij zijn tijdelijk gesloten

Sinds 5 september 2022 is ons hotel en restaurant tijdelijk gesloten. Helaas is het daarom nu niet mogelijk een kamer, tafel of zaal te reserveren.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen ontvangen.

Onze menukaarten

Onze menukaarten

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen.

Bekijk onze menukaarten
Private dining

Private dining

Reserveer een ruimte in het restaurant of een zaal voor een diner met uw gezelschap. In overleg stellen wij het ideale menu samen met culinaire verrassingen van onze keukenbrigade.

Meer informatie
High Wine

High Wine

Gezellig met familie, collega’s, vrienden of vriendinnen genieten van verschillende gerechtjes en bijpassende wijnen. Wij serveren vier warme en koude bijpassende hapjes met vier geselecteerde glazen wijn. Heerlijk genieten dus!

Meer informatie
Partijen & evenementen

Door de fraaie ligging op de grens van stad en polder, de uitstekende bereikbaarheid en de vele mogelijkheden zowel binnen als buiten is Hotel Purmerend de perfecte plek voor high tea, feestelijke receptie, jubileum, babyshower, gezellig feest of trouwpartij. Laat u hier inspireren.

Meer informatie
De tuin

De tuin

Van april tot en met september kunt u 7 dagen per week genieten op het sfeervolle terras van Hotel Purmerend. Het bedieningsteam staat hier vanaf 11.00 uur voor u klaar.