Direct naar de contentDirect naar de footer

Time Out

Vanaf 5 september 2022 is het hotel en restaurant tijdelijk gesloten.
Wij verwijzen u graag naar onze homepage voor meer informatie.

Het is nog altijd genieten in ons restaurant. Van lunchbuffet tot borrel & aperitief. Onze keukenbrigade kookt graag met de seizoenen mee en gebruikt waar mogelijk verse producten uit de eigen Valk Vers afdeling. Combineer het geheel met een keuze uit onze wijnkaart. De speciaal geselecteerde wijnen staan garant voor een unieke smaakbelevenis.

Schuif aan in het sfeervolle à la carte restaurant van Valk Exclusief Hotel Purmerend of bij mooi weer in de tuin. Voor de tuin kunnen wij helaas geen tafel reserveren. Uiteraard kunt u wel in het restaurant reserveren en bij beschikbaarheid buiten plaats nemen.

 • Ontbijten

  Ontbijten

  Echt even goed wakker worden met een heerlijke kop koffie of thee. Het uitgebreide ontbijtbuffet staat door de weeks klaar vanaf half 7 uur tot 10 uur ‘s morgens en in het weekend vanaf half 8 uur tot 11 uur in het restaurant. Neem gerust de tijd! Ook als u niet overnacht in het hotel.

 • Lunchen

  Lunchen

  Voor een goede lunch is de keuken geopend vanaf 12 uur ‘s morgens tot 4 uur ‘s middags. In lente en zomer maanden is ook de tuin van het restaurant geopend voor een zonnige lunch.

 • Dineren

  Dineren

  Wij verwelkomen u graag in ons restaurant Beemsterpolder van Hotel Purmerend. De keukenbrigade bereidt elke dag heerlijke gerechten vanaf het à la carte menu. ​

Culinair genieten

Private Dining

Private Dining

Reserveer een ruimte in het restaurant of een zaal voor een diner met uw gezelschap. In overleg stellen wij het ideale menu samen met culinaire verrassingen van onze keukenbrigade.

Vraag hier onze brochure aan of maak een afspraak met onze banquet-sales afdeling.

Neem contact met ons op
High Tea

High Tea

De Britten houden er een paar zeer decadente tradities op na. Één daarvan is “Tea Time” in de namiddag, oftewel High Tea. Een mix van luxe zoete lekkernijen met ter afsluiting een hartig broodje met luxe beleg. Ideaal voor een babyshower of een middag samen komen met vrienden.

Partijen & evenementen

Door de fraaie ligging op de grens van stad en polder, de uitstekende bereikbaarheid en de vele mogelijkheden zowel binnen als buiten, een perfecte plek voor high tea, feestelijke receptie, jubileum, babyshower, gezellig feest of trouwpartij. Laat u hier inspireren.

Inspiratie