Direct naar de contentDirect naar de footer

Diner

Wij verwelkomen u graag in ons a la carte restaurant. Onze keukenbrigade bereidt elke dag met plezier de heerlijkste gerechten met verse ingrediënten voor u.

Onze chef-kok, Andre Bruijgoms, werkt uitsluitend met verse producten en creëert daarmee tongstrelende gerechten. Of het nu gaat om een uitgebreid dinerbuffet, een intiem diner voor 20 personen of een groeps diner voor 100 personen, bij ons is het altijd een unieke ervaring

Ons à la Carte restaurant biedt plaats aan 110 gasten en met haar karakteristieke huiselijke indeling, een prachtige serre en een smaakvol interieur maakt het uw bezoek zeker de moeite waard. In het sfeervolle restaurant kunt u iedere dag van 11.00 uur tot 22.00 uur gebruik maken van onze uitgebreide à la Carte kaart. Naast de traditionele Valk Klassiekers bieden wij u een ruime keuze aan heerlijke gerechten dit in combinatie met onze speciaal samengestelde Van der Valk wijnkaart maakt uw diner compleet.

Van april t/m september is het terras geopend. Ons terras telt 50 zitplaatsen. Het is niet mogelijk te reserveren voor het terras.

Reserveer uw tafel

De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten