Direct naar de contentDirect naar de footer

B&B Volendam

Volendam is een van de meest toeristische dorpen van Nederland. De typische historische klederdracht en vissersboten zijn dan ook echte trekpleisters. De ligging aan het water trekt bovendien ook heel wat watersporters en natuurliefhebbers aan. Bent u een van deze mensen? Dan zoekt u vanzelfsprekend een leuke B&B Volendam om te overnachten en van een lekkere maaltijd te genieten. Een goede B&B Volendam is echter niet gemakkelijk te vinden. Het dorpje trekt bezoekers van over de hele wereld en een echt luxehotel is er ook al niet te vinden. Wilt u zeker zijn van een comfortabele kamer en een lekker ontbijt? Dan is een goed alternatief voor een B&B Volendam vast en zeker ons Van der Valk hotel Purmerend.

BOEK EEN HOTEL BIJ WATERLAND

Van der Valk Purmerend

Een B&B Volendam die niet in Volendam ligt? Klinkt gek tenzij u weet dat Purmerend slechts op vijf minuten rijden van Volendam ligt. Ons Van der Valk hotel Purmerend is bovendien ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en is gelegen aan de uitvalswegen van Purmerend. Dit alles samen maakt van ons hotel een ideale uitvalsbasis. Bovendien kunt u profiteren van de voordelen die komen bij het feit dat Purmerend gewoon een grotere plaats is dan Volendam. Meer faciliteiten, betere service en meer mogelijkheden tot activiteiten!

Lekker eten in Purmerend

Een B&B Volendam kan heel lekker zijn, maar het valt te betwijfelen of iets kan concurreren met onze straffe keuken. Ons restaurant geniet een voortreffelijke reputatie en we beginnen de dag steevast met een gevarieerd en uitgebreid ontbijtbuffet. Leuk is dat u ook welkom bent zonder overnachting in het hotel. Naast het ontbijt bieden we lunch, en diner aan met steevast verse en heerlijke ingrediënten. Hebt u speciale wensen wat uw eten betreft of allergenen? Laat het ons dan weten en wij passen het voedsel voor u aan.

Onze arrangementen

Een B&B Volendam is naar alle waarschijnlijkheid niet echt goedkoop. Van der Valk hotel Purmerend daarentegen is in staat om de scherpste prijzen aan te bieden. Onze arrangementen zijn de beste prijs-kwaliteitsverhoudingen op de markt en bieden voor elk wat wils. Een lekker kerstdiner, tafelen in een luxueuze setting tijdens nieuwjaar en ga zo maar door. Bij ons kan het allemaal.

Meer weten? Bekijk dan snel onze arrangementen.