Direct naar de contentDirect naar de footer

Camping Katwoude

Katwoude is een van de kleinste dorpen van Nederland en een leuke vakantiebestemming voor wie op zoek is naar natuur, water en een mooie omgeving. Bent u van plan om richting Katwoude te trekken, maar hebt u geen trek in een verblijf in een camping Katwoude? Dan is een goed alternatief het Van der Valk hotel Purmerend. Ons hotel biedt u de luxe die u mist op een camping Katwoude en het comfort om uitgerust en met een volle maag uw dag te beginnen. Van der Valk Purmerend? De logische keuze.

BOEK EEN HOTEL IN PURMEREND

Weinig faciliteiten

Katwoude is een vrij toeristisch dorp dankzij zijn ligging en de vele activiteiten in de buurt. Een camping Katwoude heeft dan inderdaad wel het voordeel van goed gelegen te zijn, maar daar stopt het dan ook. Bovendien zijn er in Katwoude ook niet al te veel mogelijkheden om u te ontspannen. Winkelen, uitgaan, lekker dineren of genieten van een heerlijke massage? Daarvoor bent u bij Katwoude en een camping Katwoude aan het verkeerde adres. Stuk voor stuk zaken die u bij ons Van der Valk hotel Purmerend wel mag verwachten. Bovendien ligt ons hotel op slechts een kwartiertje rijden van Katwoude af.

Luxehotel Purmerend

In plaats van een camping Katwoude kunt u in ons Van der Valk hotel Purmerend een heerlijk verblijf zonder zorgen meemaken. Niet alleen hebben we diverse luxe kamers en suites om ongestoord een nachtrust mee te maken. Bent u in Katwoude en omgeving voor zaken? Ook dan kunt u in ons Van der Valk hotel Purmerend terecht. We beschikken over 4 multifunctionele zalen waar u zakelijke bijeenkomsten, feesten en partijen kunt geven. Bovendien staat ons personeel klaar om u te ondersteunen.

Te bereiken vanuit Purmerend

Gekozen voor het Van der Valk hotel Purmerend boven een camping Katwoude? Uitstekende keuze en bovendien ook de perfecte uitvalsbasis om de hele omgeving te verkennen. Zo staat u met de wagen of het openbaar vervoer in slechts 15 minuten in het centrum van Amsterdam. Nog een leuk idee: huur een fiets in ons hotel en verken de Zaanse schans met zijn authentieke groene huisjes. En de dag erna? Heerlijk ontbijten in ons restaurant.
Interesse? Bekijk dan snel onze arrangementen.