Direct naar de contentDirect naar de footer

Camping Schardam

Schardam is een klein dorpje in de gemeente Edam-Volendam dat net als alle dorpjes in deze streek relatief toeristisch genoemd mag worden. De verblijfmogelijkheden voor wie op vakantie is in Schardam zijn echter niet al te groot. Een camping Schardam is zowat het enige dat u terug kunt vinden. Hebt u geen zin in een camping Schardam door het gebrek aan luxe en comfort? Start u liever uw verkenning van de omgeving uitgerust en met een heerlijk ontbijtbuffet? Dan is ons Van der Valk hotel in Purmerend exact wat u zoekt.

BOEK EEN HOTEL IN PURMEREND

Nabij Schardam

Een camping Schardam mag dan wel charmant zijn toch ontbreekt het een beetje aan mogelijkheden en faciliteiten. Een goed bed, lekker eten, draadloos internet en ga zo maar even door. Het zijn stuk voor stuk zaken die in een camping Schardam ontbreken, maar wij bij hotel Purmerend wel in de aanbieding hebben. Op goed twintig minuten rijden van Schardam nabij de A7 vindt u ons hotel terug. Er is een gratis parking en komt u via Amsterdam is het interessant te weten dat u in slechts een kwartiertje met het ov vanaf het Centraal Station voor onze deur staat.

De omgeving verkennen

Het spreekt voor zich dat u in de eerste plaats een camping Schardam zoekt om de omgeving te verkennen en indrukken op te doen van het oude Nederland. Dat kan echter ook vanuit de handige uitvalsbasis die ons hotel is. Op slechts 10 minuten rijden van Amsterdam gelegen kunt u dat bovendien combineren met een dagje Amsterdam. Is dat niets voor u? Huur dan een fiets aan de balie van ons hotel en verken de Zaanse Schans of de unieke sfeer van Edam en Volendam op uw eigen tempo.

Wij zijn er voor u

Waar u op een camping Schardam naar alle waarschijnlijkheid weinig ondersteuning zult krijgen is niets minder waar in het Van der Valk hotel Purmerend. Hebt u speciale vragen of wensen? Laat het ons dan weten en wij vervullen ze. Zoekt u een zaal voor een vergadering of congres? Die hebben we in de aanbieding. Allergisch aan bepaald voedsel? Waarschuw onze chef en u krijgt aangepast eten voorgeschoteld. Dat is de service van Van der Valk.
Interesse? Bekijk dan snel onze arrangementen.