Direct naar de contentDirect naar de footer

Camping Schardam

Schardam is een klein dorpje in de gemeente Edam-Volendam dat net als alle dorpjes in deze streek relatief toeristisch genoemd mag worden. De verblijfmogelijkheden voor wie op vakantie is in Schardam zijn echter niet al te groot. Een camping Schardam is zowat het enige dat u terug kunt vinden. Hebt u geen zin in een camping Schardam door het gebrek aan luxe en comfort? Start u liever uw verkenning van de omgeving uitgerust en met een heerlijk ontbijtbuffet? Dan is ons Van der Valk hotel in Purmerend exact wat u zoekt.

BOEK EEN HOTEL IN PURMEREND

Van der Valk Purmerend

Het Van der Valk hotel Purmerend is, net zoals alle Van der Valk hotels, een luxehotel voor een gewone prijs. Gelegen nabij de A7 en vlot bereikbaar met het openbaar vervoer is het nooit een probleem om ons hotel te vinden. De handige ligging maakt van ons hotel bovendien een goed idee als uitvalsbasis om de streek te verkennen. Wij beschikken over 40 comfortabele kamers van een standaard kamer tot een echte luxe suite. Standaard is er overigens altijd draadloos internet, een kluisje en een flatscreen in elke kamer aanwezig.

Te zien in Volendam

Wat van Volendam zo’n trekpleister heeft gemaakt? De vele bezienswaardigheden natuurlijk. Bent u op zoek naar nog enkele ideetjes om uw dagje Volendam helemaal af te maken? Dan is de Marina van Volendam een echte aanrader. Neem hier een van de veerboten naar het eiland Marken of bezoek de Cheese Factory Volendam. Om nog wat extra cultuur op te snuiven zijn er meerdere specialiteitenmusea en vlakbij vindt u ook het bekende dorp Edam. Meer dan genoeg om een paar dagen mee te vullen dus.

Verblijven in het Van der Valk hotel

Een verblijf in een van de Van der Valk hotels staat al sinds jaar en dag gelijk met klasse en een hoogstaande service. Dat is bij Van der Valk Purmerend niet anders. Zoekt u een fiets om rustig op eigen tempo een dagje Volendam te beleven? Dat kunt u huren bij ons. Een arrangement inclusief een dagje Volendam? Ook dat is mogelijk!
Interesse? Bekijk dan snel onze arrangementen.