Direct naar de contentDirect naar de footer

Edam Hotel

Als u op zoek bent naar een Edam hotel is dat meer dan waarschijnlijk omdat u als toerist in de regio bent. Dat hoeft ook niet echt te verbazen. Edam is een van de mooiste steden van Nederland, heeft heel wat bezienswaardigheden te bieden en heeft bovendien een beschermd stadsgezicht. Logischerwijze trekt de stad bezoekers van over de hele wereld. Leuk, maar dat zorgt er ook voor dat een Edam hotel vinden dat niet volzet is een uitdaging is. Slim is dan om uit te wijken naar een hotel op korte afstand van Edam die alle faciliteiten biedt die u zoekt zoals bijvoorbeeld het Van der Valk hotel Purmerend.

BOEK EEN HOTEL IN PURMEREND

Nabij Edam

Ons hotel ligt op niet meer dan tien minuten rijden van Edam en is vlot bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Gelegen nabij de A7 (inclusief eigen parking!) kunt u zelfs stellen dat het Van der Valk hotel Purmerend een perfecte uitvalsbasis is om snel en efficiënt alles wat de omgeving te bieden heeft ook daadwerkelijk te verkennen. Wat nog handig is aan de ligging net buiten Edam? In tegenstelling tot een Edam hotel kunt u na en voor uw toeristische bezoek even echt weg van de drukke toeristen uw batterijen opladen.

Te doen in Edam

Edam heeft niet alleen een beschermd stadsgezicht, maar ook tal van bezienswaardigheden die de zoektocht naar een Edam hotel vrij logisch maken. Zo is de kaasmarkt van Edam al sinds jaar en dag een vaste waarde. Liever wat andere historiek en cultuur? Dan is het Fort Edam een goede keuze en ook het Edams Museum is een echte aanrader. Ook de Speeltoren en de Scheepswerf zijn de moeite waard. De grootste reden om Edam echter aan te doen? De algehele sfeer!

Onze service

Wat wij voor hebben op een Edam hotel? Dan is in de eerste plaats onze service en prijs-kwaliteitsverhouding. Er is draadloos internet doorheen het hele hotel, het is mogelijk een fiets te huren aan de balie en ons personeel staat 24/7 voor u klaar om aan uw wensen te voldoen. Tel daar nog eens de scherpe prijs en bekende luxe van de Van der Valk hotels bij op en u weet dat kiezen voor Purmerend de goede keuze is.
Interesse? Bekijk dan snel onze arrangementen.