Direct naar de contentDirect naar de footer

Eten in Volendam

Volendam is een prachtig dorp dat elk jaar opnieuw bezoekers van over de hele wereld trekt. Fans van de Nederlandse geschiedenis en van vissersboten vinden in Volendam vast en zeker wat ze zoeken. Bent u op bezoek in Volendam voor de bezienswaardigheden, voor de natuur of misschien voor zaken? Dan zoekt u na een inspannende dag natuurlijk ook eten in Volendam. Er zijn in Volendam voldoende restaurants terug te vinden, maar vaak zijn deze nogal druk of volzet. Wenst u te eten in Volendam zonder een al te lange zoektocht, zonder toeristen en met een bewezen kwaliteit? Dan is het restaurant van het Van der Valk hotel Purmerend een goed alternatief om te eten in Volendam.

BOEK EEN HOTEL IN PURMEREND

Van der Valk Purmerend

Eten in Volendam in een mooie setting met heerlijk eten? Dat vindt u terug op niet meer dan vijf minuten rijden van het centrum van Volendam. Het Van der Valk hotel Purmerend heeft niet enkel een uitstekend restaurant, maar ook een parking die voor gasten en bezoekers van het restaurant gratis is. U hoeft u dus, in tegenstelling tot in Volendam zelf, geen zorgen te maken over eventuele parkeerproblemen. De centrale ligging net aan de uitvalswegen maken ons hotel bovendien vlot bereikbaar.

Het beste eten in de regio

Eten in Volendam hoort een waar feest te zijn. Deze pittoreske stad is immers een prachtige belevenis voor zijn bezoekers. Een dergelijke dag afsluiten met een minderwaardige maaltijd zou doodjammer zijn. Daar is gelukkig geen gevaar op bij ons hotel-restaurant Purmerend. Onze keuken werkt met verse ingrediënten en ervaren koks. Voor het diner is onze kaart seizoensgericht en bovendien is er ook een gezellig terras. Komt u iets vroeger? Dan kunt u tijdens de ochtend het ontbijtbuffet nog meemaken of in ons smaakvol interieur lunchen.

Ook voor zaken

Zoekt u eten in Volendam om samen met uw zakenpartners een hapje te eten? Waarom dan ook niet gelijk de volledige bespreking verhuizen naar ons hotel? We bieden vier multifunctionele zalen aan voor vergaderingen en congressen. Het spreekt voor zich dat gratis parking inclusief deze dienst zit en ook speciale wensen ingewilligd kunnen worden door ons personeel.
Interesse? Bekijk dan snel onze arrangementen en vindt u droomarrangement.