Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Beemster

Beemster is een gemeente in Noord-Holland die qua oppervlakte klein is, maar toch heel wat te bieden heeft. Zo staat de droogmakerij Beemster op de UNESCO-Werelderfgoedlijst en kunt u ook vijf forten die onderdeel zijn van de Stelling van Amsterdam terugvinden. Opvallend is dat ook deze forten als Werelderfgoed gezien worden. Een bezoekje aan Beemster is dan ook een bezoek aan een plek met maar liefst twee Werelderfgoederen. Indien u een hotel Beemster zoekt is de keuze jammer genoeg vaak beperkter. Beemster is dan wel toeristisch, maar er is toch een gebrek aan een groot en luxueus hotel Beemster. Gelukkig kan u op slechts 10 minuten rijden van Beemster het Van der Valk hotel Purmerend terugvinden: een logische keuze als alternatief voor een hotel Beemster.

BOEK EEN HOTEL IN PURMEREND

De ligging van Van der Valk Purmerend

Het Van der Valk hotel Purmerend is gelegen in Zuidoostbeemster nabij afrit 5 op de A7. De ligging nabij de grote uitvalswegen is niet toevallig gekozen: in geen tijd bent u op weg naar Beemster of eender welke andere richting. Dat gecombineerd met de grote en gratis parkeerplaats voor gasten maakt van het Van der Valk hotel Purmerend de beste uitvalsbasis voor Beemster en omgeving te verkennen. In tegenstelling tot een hotel Beemster is het Van der Valk in Purmerend overigens ook bereikbaar met het openbaar vervoer vanaf het Centraal Station van Amsterdam.

Even lekker ontspannen

Waarom u zou moeten kiezen voor ons Van der Valk hotel Purmerend boven een hotel Beemster? Dat heeft alles te maken met de service en de faciliteiten. Hoewel Beemster heel wat te bieden heeft bent u er immers relatief snel door wat de andere activiteiten betreft. Voor een lekkere maaltijd, even naar de wellness of fitness of gewoon gaan winkelen in een grootstad? Daarvoor moet u bij ons hotel zijn. Bovendien kunt u ook per fiets de omgeving verkennen. Geen fiets bij? Die huurt u in het hotel.

Dicht bij Amsterdam

Het grootste voordeel van ons hotel tegenover een hotel Beemster? Dat moet bijna de ligging nabij Amsterdam zijn. In nog geen 15 minuten staat u met het openbaar vervoer, de fiets of de auto in Amsterdam centrum. Dat betekent shoppen, uitgaansmogelijkheden en meer.
Interesse? Bekijk dan snel onze arrangementen.