Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Broek in Waterland

Zoekt u een hotel Broek in Waterland? Dan is dat een schier onmogelijke opgave. Het pittoreske Broek in Waterland is immers een ontzettend klein dorp en heeft bovendien een beschermd dorpsgezicht. Dat betekent dat een goed en groot hotel Broek in Waterland gewoon niet bestaat. Gelukkig hoeft een bezoekje aan dit beschermde dorp niet te betekenen dat u niet kunt overnachten in een luxehotel. Het Van der Valk hotel Purmerend bevindt zich immers slechts enkele kilometers verder.

BOEK EEN HOTEL IN PURMEREND

De locatie van ons hotel

Purmerend grens direct aan Waterland waar Broek in Waterland een deel van is. Dat betekent dus dat u in geen tijd van Broek in Waterland bij ons hotel staat. Een wetenschap die een hotel Broek in Waterland quasi overbodig maakt. Het Van der Valk hotel Purmerend is te vinden nabij afrit 5 van de A7 en heeft een eigen parking. Wij u bieden u bovendien faciliteiten en een comfort dat u van geen enkel hotel Broek in Waterland kunt verwachten. Zo kunt u na een gezellige dag in dit schitterende dorpje ontspannen zoals het hoort: met lekker eten en een comfortabel bed.

De omgeving

De directe omgeving van ons hotel Van der Valk Purmerend heeft meer te bieden dan enkel Broek in Waterland. Zo staat u in een kwartiertje in het centrum van Amsterdam, maar zijn typische oud hollandse dorpen zoals Monnickendam ook nabij. Liever sportief uit de hoek komen? Dan is een tripje naar het eiland Marken of watersporten beoefenen aan de Ijsselmeerkust niet te missen. Broek in Waterland zelf staat dan weer te boek als een van de mooiste dorpen van Nederland. De kenmerkende houten huisjes zijn dan ook rijk versierd en biedt tal van mogelijkheden om de knapste foto’s te nemen.

Arrangementen bij hotel Purmerend

Waarom u het beste hotel Broek in Waterland terug kunt vinden in Purmerend? Dat heeft alles te maken met de luxe kamers, de faciliteiten en onze arrangementen. Blijft u voor meerdere dagen of bent u op zoek naar een specifiek bezienswaardigheid in de buurt? Dan is de kans groot dat we daarvoor het perfecte arrangement hebben. Een hotel Broek in Waterland met hotel Purmerend dichtbij? Dat is toch niet nodig.
Interesse? Bekijk dan snel onze arrangementen.