Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Katwoude

Het pittoreske Katwoude is een van de kleinste dorpen van Nederland, maar tegelijkertijd een van de meest charmante. Gelegen nabij het water en midden in de natuur is Katwoude een favoriete bestemming van veel toeristen en om diverse redenen. Niet toevallig zijn er tal van campings terug te vinden in dit dorpje. Hebt u echter geen zin in een camping, maar zoekt u een motel Katwoude? Dan komt u al snel tot de ontdekking dat een motel Katwoude onmogelijk te vinden is. Voor een goed en groot motel Katwoude is het dorpje simpelweg te klein. Wanhopen dan maar? Dat hoeft nog niet want op slechts 15 minuten rijden vindt u het beste alternatief: het Van der Valk hotel Purmerend.

BOEK EEN HOTEL IN PURMEREND

Van der Valk Purmerend

Het Van der Valk hotel Purmerend is die combinatie van een scherpe prijs en luxe die u zoekt in een hotel Katwoude. Ons hotel is gelegen tegen het stadscentrum van Purmerend aan, maar toch nabij de uitvalswegen. Dat betekent dat u vanuit ons hotel de perfecte uitvalsbasis hebt om deze mooie natuurstreek van kop tot teen te onderzoeken. Wat nog meer is: vanaf het Centraal Station van Amsterdam zijn we bereikbaar met het OV en wij bieden gratis parkeergelegenheid aan voor gasten.

De omgeving

Op vakantie in de regio en daarom op zoek naar een motel Katwoude? Een goed idee want deze streek heeft enorm veel te bieden. Om te beginnen met het meest logische: de stad Amsterdam ligt op slechts 15 minuten van ons hotel. Ook de bekende Zaanse schans bereikt u binnen enkele minuten. Deze unieke inkijk in de Zaanstreek tijdens de 17de en de 18de eeuw maakt vast en zeker een onvergetelijke indruk. Nog trek in wat echte Nederlandse geschiedenis? Bezoek dan Volendam op minder dan tien minuten van ons hotel.

Onze arrangementen

Wat ons hotel beter maakt dan eender welk motel Katwoude ooit zou kunnen zijn? Om te beginnen de vele arrangementen. Wat uw smaak ook is, we hebben vast en zeker wel een arrangement voor u in de aanbieding. Er zijn arrangementen inclusief eten, speciale arrangementen voor de feestdagen, maar ook specials voor wie sportief uit de hoek wil komen en meer.
Interesse? Bekijk dan snel onze arrangementen.