Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Monnickendam

Monnickendam is slechts een kleine plaats en is daarmee beperkt in de keuze voor een Hotel. Monnickendam is daarnaast vooral in de zomermaanden zeer toeristisch, wat tot gevolg kan hebben dat u in Monnickendam geen hotelkamer meer kunt vinden. Dan kan voor een bezoek aan Monnickendam Hotel Purmerend uitkomst bieden. Maar ook als er wel een Hotel Monnickendam beschikbaar is, is Van der Valk Hotel Purmerend een logische keuze.

BOEK EEN HOTEL BIJ MONNICKENDAM

Want hoewel Monnickendam toeristisch is, biedt het niet erg veel faciliteiten op het gebied van winkelen, uitgaan, dineren en wellness of fitness. Vanuit Hotel Purmerend zijn deze faciliteiten wel op een steenworp afstand, iets wat een Monnickendam hotel u niet snel kan bieden. Zo profiteert u van een hotel in het centrum van een grotere stad, terwijl u binnen een kwartier rijden vanaf het hotel Monnickendam binnenrijdt.

Wilt u vanuit het hotel Monnickendam bezoeken, dan kunt u naast de auto ook kiezen voor het openbaar vervoer, maar ook een fietstocht door het mooie Waterlandse landschap is een mogelijkheid.

U begint de dag in ons hotel met een heerlijk luxe ontbijtbuffet. Vervolgens zet u koers naar Monnickendam. Daar wacht het oude stadscentrum op u (ja, Monnickendam heeft stadsrechten) en de mooie Grote Kerk die u kunt bezichtigen. Is het inmiddels richting lunchtijd? Vervolg de wandeling dan richting de haven, waar het gezellig aandoet tussen de vissersschepen. Hier vindt u voldoende mogelijkheden voor een lekkere lunch.

Na de lunch kunt u de haven wellicht verder ontdekken, alsmede de dijk op voor een mooie blik over het Ijsselmeer en het eiland Marken. Ook een bezoek aan de Speeltoren en het Waterlandsmuseum de Speeltoren is erg leuk. Bent u klaar met het verkennen en ontdekken van Monnickendam? Hotel Purmerend wacht op u voor een heerlijk diner in het Restaurant.

Het voordeel voor een langer verblijf in de streek is dat u vanuit een hotel Monnickendam minder centraal bent ten opzichte van tal van andere uitstapjes. Van der Valk biedt u wel de centrale ligging voor een langer verblijf waarin u verschillende daguitstapjes combineert. Bekijkt u gerust de aanbiedingen van ons hotel en hopelijk heten wij u binnenkort welkom.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod