Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Volendam

U wilt graag overnachten in Volendam, dan wilt u dit naar alle waarschijnlijkheid wegens toeristische redenen. Dan bent u niet de enige, Volendam trekt immers bezoekers vanuit alle werelddelen. Dat kan het zoeken naar een Hotel Volendam er lastig maken, helemaal als u op zoek bent naar een luxe hotel Volendam. Daarnaast bent u wellicht op zoek naar de vertrouwde eigenschappen van een Van der Valk Hotel, namelijk service, kwaliteit en comfort. Dan is Van der Valk Purmerend een zeer goed alternatief voor een Hotel Volendam.

BOEK EEN HOTEL BIJ VOLENDAM

VAN DER VALK HOTEL PURMEREND

Purmerend ligt op slechts vijf minuten rijden van Volendam (hotel ligt in het centrum, vanaf het hotel zal dit 10 minuten zijn). Ook met het openbaar vervoer bent u in korte tijd in Volendam. Hotel Purmerend biedt dan tevens de voordelen dat het is gelegen in een grotere plaats en daarmee meer faciliteiten in de buurt heeft, zoals restaurants, uitgaansgelegenheden, etcetera. Ook als u na of tijdens uw toeristische bezoek aan Volendam van wat rust wil genieten, raden wij u geen hotel Volendam aan. Deze plaats is in de zomermaanden de gehele dag door zeer druk.

LUXE HOTEL VOLENDAM

Indien u verzekerd wilt zijn van een heerlijk verblijf zonder zorgen, dan kiest u voor het luxe Van der Valk hotel. Volendam biedt eveneens een verscheidenheid aan luxe en minder luxe hotels, maar u zult toch vaak merken dat u zich in een toeristisch gebied bevindt. Bij een Van der Valk Hotel is hier normaliter geen sprake van. Dit komt mede door de mogelijkheden van de 4 multifunctionele zalen. Hierdoor is dit hotel ook voor zakelijke doeleinden zeer interessant en worden er ook regelmatig feesten en partijen verzorgd.

MOGELIJKHEDEN VANUIT HET HOTEL

Vanuit het hotel Volendam bezoeken is uiteraard een mogelijkheid. Daarnaast is het hotel een prima startpunt voor bezoeken aan Edam, Monnickendam of de Zaanse Schans. Een Hotel Volendam ligt daarmee snel minder centraal.

VOLENDAM HOTEL AANBIEDINGEN EN ARRANGEMENTEN

U bent ongetwijfeld overtuigd om te kiezen voor Van der Valk Hotel Purmerend. Indien u nog niet overtuigd bent, neemt u dan eens een kijkje tussen de diverse aanbiedingen en arrangementen. Wij heten u graag welkom om vanuit ons hotel Volendam te bezoeken. Heeft u vragen over volendam, hotel of andere gerelateerde vragen, neemt u dan contact met ons op.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod