Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Waterland

Indien u zoekt naar een hotel Waterland, dan is dat een ruim begrip. Waterland is een streek tussen Amsterdam en Purmerend en omvat onder andere de plaatsen Monnickendam en Broek in Waterland. Wilt u naast uw bezoek aan deze streek toch ook de mogelijkheden en faciliteiten van een grotere plaats, dan is Van der Valk Hotel Waterland - Purmerend voor u de juiste keuze.

BOEK EEN HOTEL BIJ WATERLAND

LOCATIE HOTEL WATERLAND - PURMEREND

Purmerend grenst direct aan Waterland (Hotel Van der Valk Purmerend ligt dus net buiten Waterland), maar is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Waterland. Hotel Purmerend biedt u naast alle service, comfort en luxe binnen het hotel tal van mogelijkheden en faciliteiten in de buurt van het hotel, door de centrale ligging in Purmerend. Zo heeft u na heerlijke dag Waterland hotel en vele andere restaurants tot uw beschikking voor een diner, of de hotelbar of andere uitgaansgelegenheden voor een drankje en gezellige avond.

HOTEL, WATERLAND EN OMGEVING

Het hotel biedt u een ruime keuze aan kamers en arrangementen. Het hotel beschikt over een aangenaam restaurant, gratis Wifi en meer dan voldoende parkeergelegenheid. Een goede basis dus om vanuit het hotel Waterland te bezoeken, of dit nu een of meerdere dagen betreft. Neemt u vooral eens een kijkje tussen de aanbiedingen en arrangementen van het hotel. Waterland is een erg mooie streek om te vertoeven. Zo kunt u zich eeuwen terug in de tijd wanen in de typische oud-hollandse dorpjes als Ilpendam en Monnickendam, een bezoek brengen aan het eiland Marken of gewoonweg lekker uitwaaien een duik nemen of diverse watersporten beoefenen aan de Ijsselmeerkust. Ook Broek in Waterland is absoluut een bezoek waard. Dit dorpje staat al jaren hoog in de lijst van mooiste dorpjes van Nederland.

Vanuit het hotel Waterland bezoeken is dus snel en eenvoudig. De gehele streek is binnen een half uur bereikbaar, en de meeste genoemde bezienswaardigheden al binnen 15 minuten. Zo is Van der Valk Hotel Waterland - Purmerend het ideale hotel voor u!

Heeft u nog vragen omtrent uw bezoek aan ons hotel, Waterland of Purmerend, neemt u dan contact met ons op middels het contactformulier of per telefoon.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod