Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachten Volendam en omgeving?

U wilt op bezoek in Volendam? Overnachten doet u het liefst in de nabije omgeving? Boek dan een fijne kamer bij hotel Van der Valk Purmerend. U geniet dan van de comfort van een kwalitatief hotel en bent met een kwartiertje rijden in Volendam. U kijkt uw ogen uit in dit idyllische dorpje. Het is niet voor niets dat Volendam al in vroeger tijden vaak werd bezocht door schilders en kunstenaars. Dit dorp spreekt tot de verbeelding. Het wordt zelfs wel de parel van de Zuiderzee genoemd. U maakt dus een goede keus als u wilt overnachten in Volendam en omgeving. Boek nu een kamer of suite bij hotel Van der Valk Purmerend en geniet van uw trip naar deze prachtige omgeving.

BOEK EEN HOTEL BIJ VOLENDAM

HEEFT U EEN SPECIALE REDEN VOOR HET OVERNACHTEN VOLENDAM EN OMSTREKEN?

Gaat u voornamelijk om recreatieve doeleinden naar de omgeving van Volendam? Heeft u een belangrijke afspraak in deze streek en zoekt u daarom naar mogelijkheden tot overnachten in Volendam en omstreken? In alle gevallen bent u bij hotel Van der Valk Purmerend aan het juiste adres. Bij ons wordt u wakker in een oase van rust en kunt u helemaal bijkomen van de drukte van elke dag. Wilt u een vergadering of bijeenkomst beleggen, maak dan gebruik van een van onze multifunctionele zalen. Ook wanneer u goedkoop wilt overnachten in Volendam en omgeving kunt u bij ons terecht. Kies dan voor een van onze vele last minutes of ga voor een aanbieding of een arrangement.

ER IS MEER DAN GENOEG TE DOEN TIJDENS HET OVERNACHTEN VOLENDAM

Wanneer u toch in de omgeving van Volendam bent, moet u dit dorpje zeker bezoeken. Wat is hier zoal te doen?

  • Ga eens in klederdracht op de foto.
  • Maak een wandeling onder begeleiding van een deskundige gids.
  • Snuffel in de vele gezellige winkeltjes.
  • Ga op een mooie dag heerlijk op een van de terrasjes zitten.
  • Vaar eens naar het afgelegen Marken.
  • Bezoek het oude kerkje.

Wilt u, tijdens het overnachten in Volendam en omgeving, ook nog andere uitstapjes maken? Wat denkt u dan van Amsterdam? Vanuit ons hotel in Purmerend bent u zeer snel in deze bruisende stad. Reserveer nu een van onze luxe kamers en geniet van uw overnachting in Volendam en omstreken.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod