Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant Katwoude

Katwoude is een toeristisch, klein dorpje dat deel uitmaakt van de polder Katwoude-Hogerdijk. Er vallen dan ook heel wat campings terug te vinden in Katwoude. De grote trekpleister? De natuur en de nabijheid van het water. Bent u toevallig in Katwoude dan spreekt het voor zich dat u ook lekker wilt eten. Hebt u in uw zoektocht naar een restaurant Katwoude al eens aan het Van der Valk hotel Purmerend gedacht? In tegenstelling tot een restaurant Katwoude is ons hotel-restaurant immers vlot te bereiken, garanderen we een goede service en gratis parkeergelegenheid.

BOEK EEN HOTEL IN KATWOUDE

Van der Valk Purmerend

Een restaurant Katwoude kan door de kleinschaligheid van het dorpje moeilijk te vinden zijn. Ons Van der Valk hotel Purmerend is vast en zeker niet moeilijk te vinden. Gelegen nabij het centrum van Purmerend ligt ons hotel op een steenworp van de A7 op slechts een kleine 15 minuten rijden van Katwoude. In de tijd dat u erover doet om een restaurant Katwoude te vinden kunt u dus al op en af gereden zijn naar ons hotel-restaurant. Bovendien is ons hotel ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

Eten in Van der Valk

Een restaurant Katwoude zoekt u omdat u honger hebt en lekker wilt eten. Twee zaken waar we bij Van der Valk Purmerend wel raad mee weten. Komt u voor het diner dan verwelkomt onze chef-kok, André Bruijgoms, u graag in het à la carte restaurant. Wij werken uitsluitend met verse producten en bieden plaats aan 110 personen. Hebt u speciale wensen of liever een intiem etentje met een aantal genodigden? Laat het ons dan weten en wij bekijken wat we voor u kunnen doen. Een service die een restaurant Katwoude moeilijker zou vallen.

Combineer het met een verblijf

Een restaurant Katwoude dat u kunt gebruiken als uitvalsbasis voor de omgeving, lekker eten biedt en bovendien ook nog eens comfortabele en luxueuze kamers in de aanbieding heeft? Dat vindt u enkel in ons hotel-restaurant Purmerend. Gasten van ons hotel parkeren niet alleen gratis, maar genieten bovendien ook van een lekker ontbijtbuffet met brood, beschuit, croissants, rozijnenbrood, vers fruit en nog veel meer. Heerlijk wakker worden? Dat is Van der Valk!

Interesse? Bekijk dan snel onze arrangementen en vind uw droom arrangement.