Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant Middenbeemster

Bent u in Middenbeemster voor een bezoek aan familie, vrienden of voor zaken? Dan spreekt het voor zich dat u de terugweg wenst aan te vangen op een volle maag. Een restaurant Middenbeemster zal echter niet gemakkelijk te vinden zijn. Het is een vrij klein dorp en zeker als het gezelschap wat groter is valt het te betwijfelen of er een restaurant Middenbeemster is die die capaciteit aan kan. Gelukkig is er een goed alternatief voor een restaurant Middenbeemster terug te vinden op slechts 10 minuten rijden van dit charmante dorpje. Het Van der Valk hotel Purmerend heeft een restaurant van topkwaliteit en een bewezen service.

BOEK EEN HOTEL IN PURMEREND

Vlot bereikbaar

Waar een restaurant Middenbeemster niet altijd vlot bereikbaar is langs alle toegangswegen is dat niet het geval bij ons hotel-restaurant Purmerend. Wij zijn gelegen nabij afrit 5 van de A7 op slechts een kwartiertje rijden van Amsterdam. Op de heen- of terugweg even stoppen in ons restaurant hoort dus geen enkel probleem te zijn. Bovendien hoeft u ook geen parkeerproblemen te verwachten. We hebben een grote parking die voor gasten volledig gratis is. Wat we nog voor hebben op een restaurant Middenbeemster? Het feit dat u ons hotel-restaurant vlot met het ov kunt bereiken. Een bus nemen vanaf Amsterdam Centraal Station en u bent er in geen tijd.

Lekker dineren bij Van der Valk

Van der Valk staat natuurlijk bekend omwille van de uitstekende service en goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het is een filosofie die ook wat het eten betreft door wordt getrokken. Voor het diner maakt onze chef uitsluitend gebruik van verse ingrediënten. Ons à la carte restaurant biedt plaats aan 110 mensen met de mogelijkheid om ook voor grotere groepen de nodige privacy te voorzien. Waar een restaurant Middenbeemster de service daar vaak stopt gaat dat bij ons verder. Speciale wensen? Laat het weten en wij zorgen ervoor.

Voor zaken

Een zakelijke afspraak? Dan is een restaurant Middenbeemster waarschijnlijk te klein of te afgelegen om te tafelen of een goede zaal te vinden. In het Van der Valk hotel Purmerend vindt u echter vier multifunctionele zalen terug die voor vergaderingen en congressen afgehuurd kunnen worden. Wat u ook wil: wij ondersteunen u!

Interesse? Bekijk dan snel onze arrangementen.