Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant Monnickendam

Een goed restaurant Monnickendam vinden is niet simpel. Dit toeristisch dorp is niet al te groot en biedt dus een beperkte keuze aan wat betreft een restaurant Monnickendam. Bovendien is het tijdens de zomermaanden een ware overrompeling van toeristen die de polderstreek en dit charmante dorp bezoeken. Het logische gevolg? Uren zoeken naar een restaurant Monnickendam dat nog plaats heeft en de kwaliteit biedt die u verwacht. Gelukkig is er een uitkomst op slechts enkele minuten rijden van Monnickendam. Ons hotel-restaurant Purmerend heeft een uitstekende gastronomische reputatie en is bovendien ook ideaal gelegen.

BOEK EEN HOTEL IN PURMEREND

Het tekort van Monnickendam

Monnickendam is een ontzettend toeristisch dorpje, maar desondanks ontbreekt het toch aan heel wat faciliteiten die u normaal gesproken wel in verband brengt met het toerisme. Er is een schrijnend tekort aan mogelijkheden tot ontspanning en lekker eten. In plaats van genoegen te nemen met het eerste, het beste restaurant Monnickendam dat plek biedt is de oplossing nabij. Enkele kilometer verder bent u in minder dan 10 minuten aangekomen in ons Van der Valk hotel Purmerend. Gelegen nabij de A7 en met een ruime parking is de bereikbaarheid alvast geen enkel probleem.

De service van Van der Valk

Een restaurant Monnickendam heeft in de regel niet het personeel noch de faciliteiten om echt alles naar uw zin te maken. Twee zaken die van ons restaurant niet gezegd kunnen worden. Als u speciale wensen hebt stelt ons personeel alles in het werk om dat voor u in orde te maken. Last van bepaalde allergenen, iets dat niet op de kaart staat of liever een intiem diner zonder andere gasten erbij? Wij doen in Van der Valk hotel Purmerend alles wat we kunnen om u te helpen.

Ontbijt, lunch en diner

Een restaurant Monnickendam biedt naar alle waarschijnlijkheid slechts diner of lunch aan. In ons hotel Purmerend kunt u echter de hele dag terecht voor lekker eten. Het luxueus ontbijtbuffet is een echte topper en ook te bezoeken zonder in het hotel te logeren. Voor de lunch hebben we een selectie aan lekkere lunchbroodjes, salades en warme gerechten. Tijdens het diner werken we uitsluitend met verse ingrediënten.

Interesse? Bekijk dan snel onze arrangementen en vindt uw fit.