Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant Purmerend

Bent u op zoek naar een restaurant Purmerend? Dan ligt aan de rand van de stad een van de beste opties die er te vinden zijn. Ons hotel-restaurant Purmerend is een onderdeel van de bekende Van der Valk keten en staat de hele dag voor u klaar. Niet alleen zijn we vanuit elke richting vlot bereikbaar, maar bovendien is zowel ontbijt, lunch als diner een optie.

BOEK EEN HOTEL IN PURMEREND

Nabij de A7

Ons hotel-restaurant Purmerend kunt u terugvinden nabij afrit 5 aan de A7. Wij hebben een eigen parking die gratis is voor gasten en zijn vanuit centrum Purmerend in enkele minuten bereikbaar. Komt u met het openbaar vervoer? Dan is de correcte halte de Gedempte Singelgracht. Het mag dan ook duidelijk zijn dat het Van der Valk hotel Purmerend strategisch gelegen is om vanuit elke mogelijke hoek vlot bereikbaar te zijn.

Het menu

Natuurlijk is in de zoektocht naar lekker eten de locatie van minder belang. Waar het echt om draait is de vraag of het eten van een goede kwaliteit is en de locatie een beetje gezellig. Twee zaken waar ons hotel-restaurant Purmerend hoog in scoort. Zo beginnen we de dag al met een uitgebreid ontbijtbuffet waar iedereen welkom is. Geen oud brood en een beperkte keuze. Er is een assortiment met vers fruit, yoghurt, ontbijtgranen, luxe broodbeleg en tal van sappen. Nog niet voldaan na de het ontbijt? Dan is er een à la carte lunchkaart met warme gerechten, salades en meer. Tijdens het diner ten slotte verwent onze chef u met de mooiste en lekkerste creaties.

De arrangementen

Ons hotel-restaurant Purmerend is op zijn best als u gewoon gelijk een nachtje blijft. Dat kan overigens al tegen een zeer scherpe prijs als u kiest voor een van de vele arrangementen die we in de aanbieding hebben. Er zijn arrangementen waarbij u drie nachten blijft en slechts 2 moet betalen, arrangementen inclusief een koningsmaal in het restaurant en tal van arrangementen tijdens de feestdagen. Een speciaal diner met kerst of nieuwjaar? Daarvoor zit u bij ons goed. Voor de rest nog vragen of speciale wensen? Laat het even weten en wij zorgen ervoor in ons Purmerend restaurant.

Interesse? Bekijk dan snel onze arrangementen.