Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant Volendam

Bent u op bezoek in Volendam en op zoek naar een goed restaurant Volendam? Dan is het in dit toeristisch dorpje niet altijd even simpel om een goed restaurant Volendam te vinden. De instroom van toeristen maakt het moeilijk om een restaurant te vinden met voldoende plaats voor een groot gezelschap en bovendien is de keuze ook vrij beperkt. Gelukkig is er nog een goed Volendam restaurant alternatief te vinden gelegen op niet meer dan tien minuten afstand. Het Van der Valk hotel-restaurant Purmerend!

Mooi gelegen

Het Van der Valk hotel Purmerend ligt op slechts tien minuten rijden van Volendam nabij afrit 5 van de A7. Dat betekent dat ons restaurant vlot bereikbaar is vanuit alle richtingen en ook met het openbaar vervoer bent u op korte tijd in Purmerend vanuit Volendam. We beschikken over een ruime parkeerplaats en bovendien is het ook mogelijk een prijsvoordelig arrangement te kiezen. Waarom niet ineens een avondje op hotel combineren met een lekkere maaltijd?

Ons gastronomisch aanbod

Lekker eten in een restaurant Volendam is vaak enkel maar het diner. Van ons Van der Valk hotel Purmerend mag u echter wel net iets meer verwachten. Wij bieden plaats aan 110 gasten en serveren de hele dag door. Tijdens de ochtend kunt u aanschuiven voor een luxueus ontbijtbuffet, voor de middag is er een heerlijke à la carte lunch en ook het diner scheert altijd hoge toppen. Onze chef werkt uitsluitend met verse ingrediënten en staat ook bij speciale wensen voor u klaar. Bent u met kinderen onderweg en op zoek naar een goed restaurant Volendam? Laat dit dan even weten aan ons personeel en we voorzien een aangepast menu voor de allerkleinsten.

Een arrangement kiezen

Het lekker eten in dit alternatief voor een restaurant Volendam combineren met een nachtje comfort in een van onze kamers? Dan is een arrangement de beste keuze. Er zijn tal van arrangementen voor een nachtje Van der Valk Purmerend gecombineerd met lekker eten of een uitstapje in de buurt. Zo is er het Zaanstreek-Waterland arrangement en bieden we ook een arrangement aan inclusief de verhuur van fietsen. Wat wilt u nog meer?

Interesse? Boek dan nu snel een van onze arrangementen.