Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant Wognum

Wognum is een dorpje net ten noorden van Hoorn en ligt in de provincie Noord-Holland. Nu is een restaurant Wognum niet iets wat u vaak zult zoeken. Bent u echter in de buurt om familie te bezoeken, op vakantie of voor zaken? Dan is de eerste prioriteit een goed restaurant Wognum vinden. Zeker bij zakelijke aangelegenheden is een volle maag voor het nemen van beslissingen enkel maar aan te raden. Vindt u niet meteen een restaurant Wognum in dit charmante plekje dat aan uw verwachtingen voldoet? Dan is de oplossing voor uw probleem terug te vinden in Purmerend zo’n 20 minuten rijden van Wognum. Ons Van der Valk hotel Purmerend biedt immers een uitstekende keuken.

BOEK EEN HOTEL IN PURMEREND

Net aan de snelweg

Zeker als u op zoek bent naar een restaurant Wognum om enkele klanten of leveranciers mee uit eten te nemen is ons hotel een goede keuze. Het is dan een verstandig plan om te opteren voor een restaurant gelegen aan de snelweg, met een eigen parking dat bovendien ook nog eens vlot bereikbaar is. Stuk voor stuk dingen waar het Van der Valk hotel-restaurant in Purmerend een typevoorbeeld van is.

Sfeervol dineren bij Van der Valk

Het is natuurlijk wel een twintigtal minuten rijden van Wognum naar Purmerend. Waarom zou u dan ook kiezen voor ons hotel-restaurant boven een gewoon restaurant Wognum? Dat heeft alles te maken met de aanwezige kwaliteit en het hoog niveau van onze service elke dag opnieuw. Als u een diner wilt in een sfeervolle omgeving zonder het risico dat er iets fout loopt dan is het Van der Valk Purmerend gewoon een logische keuze. Bovendien kunt u bij ons, in tegenstelling tot een restaurant Wognum, voor zowel ontbijt, lunch als diner. Even stoppen op de heen- en terugweg is dus perfect mogelijk.

Nog vragen?

Hebt u nog vragen over het uitgebreide menu van ons à la carte restaurant of de mogelijkheden die wij aanbieden? Schroom dan niet contact op te nemen en wij zetten ons waar mogelijk in om uw wensen waarheid te laten worden. Zo stellen wij voor de allerkleinsten een apart menu ter beschikking en passen we waar nodig de kaart aan om rekening te houden met allergenen en dergelijke.

Interesse? Bekijk dan snel onze arrangementen.